Hi, we are Storybook Weddings.


TWEE FOTOGRAFEN, TWEE PERSPECTIEVEN, ÉÉN STORYBOOK.


Het feit dat jullie dit lezen, betekent waarschijnlijk dat jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar geschikte trouwfotografen. Omdat wij snappen dat het een spannende keuze is stellen wij ons graag voor! 


Wij zijn Jordy en Kim. We houden van creatief bezig zijn en (veel) koffie drinken. We zijn al vrienden sinds we begonnen met fotograferen. Dat is inmiddels meer dan 6 jaar geleden. Ondertussen hebben we ontelbare projecten samen gedaan; van het Eurovisie Songfestival (sinds 2021) tot fashion shoots en uiteraard bruiloften. Zowel in Nederland als daarbuiten. Fotografie is voor ons een manier om prachtige verhalen vast te leggen!

Waarom werken we nu samen? We vinden het belangrijk dat allebei jullie verhalen worden verteld. Het sprookje van twee geliefden die gaan trouwen. Maar ook omdat we tijdens het 'ja' woord - naast de belangrijke kus - de lach en de traan van jullie ouders en vrienden willen vastleggen. 


Door onze krachten te bundelen vertellen we jullie verhaal zo echt en puur mogelijk. Van het aankleden, tot de ceremonie, de details, het eten en het feest. Elk moment, elke lach en elke traan vangen we vanuit meerdere standpunten en zonder op te vallen. Wij kunnen niet wachten om jullie Storybook te maken!


Our Vision & Philosophy

Fotograferen uit een plek van liefde. Wel aanwezig, maar niet te veel op de voorgrond. Het vastleggen van ‘echte’ momenten, vanuit twee standpunten. De beste portretten en sfeerbeelden komen tot leven wanneer de fotograaf de echte jij ziet, zonder op te vallen.

Love Notes

Love Notes

“Storybook Weddings heeft het voor elkaar gekregen onze bruiloft vast te leggen hoe het was: Puur en met oog voor detail. Geen moment is gemist, en ze leveren topkwaliteit. Storybook is prettig in de communicatie, flexibel, denkt out of the box, en een fijne aanwezigheid op de bruiloft zelf. Wij kunnen nog jarenlang nagenieten van onze prachtige dag. We zijn steeds weer mega blij met de foto's!”

FAQ - Veelgestelde Vragen

Schieten jullie ook destination weddings?

Wij zijn gek op reizen! Het is fantastisch om op nieuwe locaties te mogen fotograferen, of het nu in een tropisch land of in de grote stad is. Naast de standaard kosten vragen wij wel additionele reiskosten en urenvergoeding, voor meer informatie is een voorgesprek vereist.

Waarom zijn jullie met 2 fotografen?

We streven er naar dat onze foto's een unieke mix zijn van 'art' en lifestyle fotografie, ongedwongen en relaxt. Omdat we met zijn tweëen zijn kunnen we goed focussen op jullie allebei. Hierdoor krijg je bij het aankleed moment en de first look bijvoorbeeld twee verschillende soorten foto's. We maken grotendeels gebruik van natuurlijk licht om warme en romantische foto's te maken. Op de dag zelf proberen we zo onzichtbaar mogelijk te zijn en een leuke tijd te hebben met jullie en de gasten!

Hoe kunnen we onze trouwdag bevestigen?

Sommige datums en maanden zijn populairder clan andere, dus het is het beste om zo ver mogelijk vooruit te boeken om teleurstelling te voorkomen. Na het voldoen van de aanbetaling is jullie dag officieel gereserveerd en dus bevestigd.

Wat voor apparatuur gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van professionele pro-apparatuur van Nikon en Canon. Voor twee verschillende perspectieven gebruiken wij diverse lenzen. Zo nemen wij wijde shots en close-up foto's. We nemen altijd back-up camera's en lenzen mee, maar ook geheugenkaarten, flitsers, batterijen, etc. Onze uitrusting wordt regelmatig onderhouden en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date zijn. Het is ook mogelijk om strobes en studio-apparatuur mee te nemen voor uitgebreide portret shoots (op aanvraag).