01

WEDDINGS


De mooiste dag van jullie leven vastgelegd door twee professionele fotografen. Wij zorgen er met liefde voor dat jullie bruiloft van A tot Z wordt vastgelegd. Geen moment wordt gemist, zodat jullie het keer op keer opnieuw kunnen beleven.

02

PORTRAITS


Naast trouwfotografie houden we ook enorm van het vastleggen van andere mooie verhalen. Denk aan een zwangerschap of engagement shoot. Tijdens de engagement shoot leggen we de liefde en vreugde van jullie nieuwe reis vast. 

03

VIDEOGRAPHY


Maak jullie love story écht compleet met een persoonlijke en tijdloze trouwfilm. Onze videograaf legt jullie op een natuurlijke manier vast. Met een passie voor echte emoties, kleine details en heel veel liefde - alleen op aanvraag.

Pricing & Packages

Let's Get Married

± 8 uur aan fotografie.
2 fotografen.
Professionele editing en retouching.
250+ high res foto's.
Digitale aflevering + online galerij.


Vanaf €2595,00

Let's Get Married & Party Night

± 12 uur aan fotografie.
2 fotografen.
Professionele editing en retouching.
400+ high res foto's.
Luxe fotoalbum + online galerij.


Vanaf €4000,00

Destination Wedding

Voor alle destination weddings maken wij op maat gemaakte offertes inclusief alle bijkomende kosten die jullie kunnen verwachten.


OFFERTE

FAQ - Veelgestelde Vragen

Schieten jullie ook destination weddings?

Wij zijn gek op reizen! Het is fantastisch om op nieuwe locaties te mogen fotograferen, of het nu in een tropisch land of in de grote stad is. Naast de standaard kosten vragen wij wel additionele reiskosten en urenvergoeding, voor meer informatie is een voorgesprek vereist.

Waarom zijn jullie met 2 fotografen?

We streven er naar dat onze foto's een unieke mix zijn van 'art' en lifestyle fotografie, ongedwongen en relaxt. Omdat we met zijn tweëen zijn kunnen we goed focussen op jullie allebei. Hierdoor krijg je bij het aankleed moment en de first look bijvoorbeeld twee verschillende soorten foto's. We maken grotendeels gebruik van natuurlijk licht om warme en romantische foto's te maken. Op de dag zelf proberen we zo onzichtbaar mogelijk te zijn en een leuke tijd te hebben met jullie en de gasten!

Hoe kunnen we onze trouwdag bevestigen?

Sommige datums en maanden zijn populairder clan andere, dus het is het beste om zo ver mogelijk vooruit te boeken om teleurstelling te voorkomen. Na het voldoen van de aanbetaling is jullie dag officieel gereserveerd en dus bevestigd.

Wat voor apparatuur gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van professionele pro-apparatuur van Nikon en Canon. Voor twee verschillende perspectieven gebruiken wij diverse lenzen. Zo nemen wij wijde shots en close-up foto's. We nemen altijd back-up camera's en lenzen mee, maar ook geheugenkaarten, flitsers, batterijen, etc. Onze uitrusting wordt regelmatig onderhouden en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date zijn. Het is ook mogelijk om strobes en studio-apparatuur mee te nemen voor uitgebreide portret shoots (op aanvraag).